VI SOM JOBBAR HÄR

Hej!


Jag som driver WARA BEAUTY & WELLNESS heter Gloria och kommer ursprungligen från Peru. Ordet WARA betyder "stjärna" på aymara-språket från Inkariket. För mig är alla mina kunder en stjärna. Jag är diplomerad/certifierad både som SPA-terapeut och massageterapeut via Axelssons Gymnastiska Institut. Jag använder endast ekologiska produkter.

MASSAGENS VÄLGÖRANDE EFFEKTER FÖR KROPP OCH SJÄL

Massagen kan underlätta din förmåga att uttrycka känslor. Det skapar en harmoni mellan kropp och psyke. Självkänslan och egenvärdet ökar. Jag vill hjälpa mina kunder att förebygga såväl fysiska som psykiska besvär genom att hitta balansen mellan kropp och själ.
HOLISTISKT TÄNKANDE


Mina behandlingar utgår från ett holistiskt tänkande vilket innebär att man ser till alla hälsoaspekter; de fysiska, psykiska, emotionella, psykosociala, själsliga och sociala samt till den yttre fysiska miljön. De processer som sker i vår kropp påverkas i allra högsta grad av våra tankar, känslor och upplevelser och vice versa. Därför räcker det till exempel inte att ”sova sig frisk” från en utbrändhet. Medicinering kan hjälpa till en del men själva grundproblemet och orsaken till utbrändheten försvinner inte bara för att man får medicin, du måste ändra dina vanor för en hälsosam livstil.


Jag frågar mig alltid varför har jag ont? Varför kan jag inte sova? Vad är det som triggar det? För mig är det viktigt att lyssna på kroppens egna signaler.


Vid sorg till exempel ger kroppen signaler direkt; man har svårt att sova, man får ont i nacken, huvudet, ryggen, magen fungerar inte som den ska, huden förlorar sin lyster osv. Detta är ett exempel på när man rent konkret ser hur det mentala och själsliga måendet påverkar det fysiska.

VAD KAN JAG GÖRA FÖR DIG?

Jag skräddarsyr mina behandlingar helt utifrån dina behov och önskemål;

jag erbjuder bl.a. koppningsmassage, lymfmassage, idrottsmassage, spa-behandling, taktil massage, myofasciell massage, gravid-massage m.m. Jag lyssnar på dig och ser vad du behöver för att mår bra.


Jag är också mån om min egen hälsa och välmående och gillar att träna kroppen då det ger mig energi och balans. Jag styrketränar, springer, går på pilates, promenerar samt umgås med vänner och familj.


Du är värd att få må bra och unna dig en skön behandling.

Välkommen att kontakta mig!


Mejl: gloria@warabeautywellness.com

Tel: 070-934 83 34

Relax the body

Restore the mind

Renew the spirit